Tuunikalasuupisted seesamiga

Prindi retsept

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 500 g värsket tuunikala või lõhet
  • 1 tl wasabi pastat (Vaata toodet)
  • 1+1 tl toiduõli
  • 50 g musti seesamiseemneid (Vaata toodet)

Kastme jaoks

Tee nii

  1. Kastme valmistamiseks lõika ingver peeneteks ribadeks ja seejärel sega kõik koostisosad kokku.

  2. Lõika tuunikala umbes 2cm*2cm kuubikuteks. Sega kausis kokku wasabi ja 1 tl õli. Lisa tuunikalakuubikud, sega hästi läbi. Vala peale seesamiseemned ja keeruta seni, kuni kalatükkidel on kõik küljed nendega kaetud.

  3. Määri pann õhukese õlikihiga kokku ja kuumuta. Prae kõiki kalatükke veidi igalt küljelt, kõik kokku mitte rohkem kui 2 minutit. Seest peavad tükid ilusti heleroosad jääma! Pista iga tüki sisse suupistetikk ja serveeri kastmega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo