Tursk en papillote Ma khaen pipraga

Prindi retsept

En papillote on prantsusepärane viis aurutada toitu küsetuspaberist volditud pakikese sees. Niimoodi valmib tervislik roog, milles kõik maitsed tõeliselt särada saavad.

Vaja läheb

  • 600 g tursafileed
  • 100 G spargleid
  • 1 porgand
  • 1 väike suvikõrvits
  • 1 tk sidruni koor
  • 0,5 tl Ma Khaen pipart (Saad siit)
  • veidi kuiva valget veini
  • veidi külmpressitud oliiviõli (Saad siit või siit)
  • 1 küüslauguküüs
  • küpsetuspaberit

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 180C kraadini. Lõika küpsetuspaberist suured südamekujulised tükid, mis keskelt pikkupidi pooleks volditud. Aseta südamekujulise paberi keskele, ühele poolele spargleid, viilutatud suvikõrvitsaid, õhukesi porgandiviile. Tõsta nende peale kalafilee. Maitsesta soolaga. Riivi peale sidrunikoort, lisa õhukesed küüslauguviilud ja maitsesta purustatud Ma khaen pipraga. Lisa sorts valget veini ja oliiviõli. Voldi pakid kinni. Alusta südame ülemisest otsast ja voldi järjest kuni alumise tipuni välja. Keera tipp korralikult kinni ja tõsta saadud pakikesed ahjupanniga ahju. Küpseta 12-15 minutit. Serveeri kohe. Vaata, kuidas voltimine käib sellest videost: https://www.youtube.com/watch?v=QRoy6JrGcl8

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo