Tai kanasupp

Prindi retsept

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
  • 350 g porrut
  • 1 küüs küüslauku
  • 1 tl karripulbrit (Vaata toodet)
  • 1 tl vürtsköömneid (Vaata toodet)
  • 0,5 tl koriandriseemneid (Vaata toodet)
  • 500 g kanakintsufileed (tükeldatud)
  • 1 tl kanapuljongit
  • 2 spl sidrunheina (Vaata toodet)
  • 400 ml kookospiima (Vaata toodet)
  • 1 spl sambal oeleki tšillipastat (Vaata toodet)
  • 1 tl maisitärklist
  • 1 spl vett (lisaks)
  • 1 spl kalakastet (Vaata toodet)
  • 150 g punast paprikat (viilutatud)
  • 4 tk rohelist sibulat (peeneks tükeldatud)
  • 1-2 spl laimimahla
  • 1 spl värske koriandrilehti (peeneks hakitud)
  • riisinuudleid serveerimiseks (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Viiluta porru õhukesteks viiludeks ja haki küüslauk. Purusta vürtsköömned ja koriandriseemned. Kuumuta õli sügaval pannil ja prae õhukesteks viiludeks lõigatud porrut ja hakitud küüslauku kuni porru on pehme. Lisa karripulber, purustatud vürtsköömned ja koriandriseemned.

  2. Prae segades paar minutit. Lisa kana ja prae seni, kuni kana on kergelt pruunikas. Vala pannile kanapuljong, sidrunhein, kookospiim ja sambal oelek. Keeda ilma kaaneta 10 minutit. Viimaseks paariks minutiks lisa supi sisse ka viilutatud paprika. Keeda pakendi juhendi järgi riisinuudlid, loputa need külma veega ja tõsta sõelale nõrguma. Lisa supile 1 spl külmas vees lahustatud maisitärklis ja kalakaste. Keeda segades, kuni supp muutub paksemaks. Lisa roheline sibul, laimimahl ja värske koriander. Tõsta kausi põhja portsjon riisinuudleid ja selle peale kulbiga suppi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo