Tai grillkana ehk kai yang

Prindi retsept

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 kg kanatiibasid
  • 4 spl kalakastet ( Vaata toodet)
  • 1,5 spl palmisuhkrut (Vaata toodet)
  • 2 spl purustatud värske koriandri lehti ja varsi
  • 1 spl jahvatatud sidrunheina (Saad siit või siis siit)
  • 1 tl valget pipart (Vaata toodet)
  • 1/2 tl kurkumat (Vaata toodet)
  • 2 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
  • 5 purustatud küüslauguküünt
  • pintseldamiseks magusat tšillikastet

Tee nii

  1. Sega kokku kalakaste, suhkur, koriander, küüslauk, kurkum, sidrunhein )kui kasutad külmutatut, haki peeneks), valge pipar ja õli. Keeruta kanatiibasid saadud marinaadis kuni kõik on sellega kaetud, kata toidukilega ja lase vähemalt 2 tundi, parem aga üleöö, külmas maitsestuda.

  2. Kuumuta grill. Soovi korral venita iga tiib pikaks ja torka pikkupidi vees leotatud bambusvarras sellest läbi. Grilli kuumade süte kohal või ahjugrilli all kuldseks ning küpseks, umbes 30 minutit.

  3. Pintselda iga tiib üle magusa tšillikastmega ja serveeri soojalt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo