Tai grillkana ehk kai yang

Prindi retsept

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku kalakaste, suhkur, koriander, küüslauk, kurkum, sidrunhein, valge pipar ja õli. Keeruta kanatiibasid saadud marinaadis kuni kõik on sellega kaetud, kata toidukilega ja lase vähemalt 2 tundi, parem aga üleöö, külmas maitsestuda.

  2. Kuumuta grill. Soovi korral venita iga tiib pikaks ja torka pikkupidi vees leotatud bambusvarras sellest läbi. Grilli kuumade süte kohal või ahjugrilli all kuldseks ning küpseks, umbes 30 minutit.

  3. Pintselda iga tiib üle magusa tšillikastmega ja serveeri soojalt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo