Röstitud maasika ja rabarberi külmsupp kookose vahukoorega

Prindi retsept

Tõeliselt suvine magustoit, mis ei vaja täpset retsepti ega pikka valmistamist.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Laota ahjuvormi puhastatud maasikad ja rabarberid. Puista üle roosuhkru ja kaneeliga. Küpseta 180 kraadi juures ca pool h. Lase jahtuda ja purusta saumikseriga ühtlaseks. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Tõsta serveerimiseni külmikusse.

  2. Ära kookoskoore purki raputa ja pane see ööseks külmkappi. Ava ettevaatlikult purk, selle sisu peaks olema eraldunud - vedel poolläbipaistev kookosvesi eraldi ja paks tihke kookoskoor eraldi. Tõsta paks koorene osa kaussi, vahusta kergelt mikseriga, maitsesta purustatud tonka oa või vanillipastaga ja magusta tuhksuhkru või steviaga magusainega. Tõsta serveerimiseni külmikusse.

  3. Serveeri maasika-rabarberi külmsuppi kaussides lisades igasse kaussi ka lusikatäie kookose vahukoort.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo