Mõnus suitsune snäkk, mis sobib imehästi külma õlle kõrvale.

Röstitud kikerherne snäkid

Prindi retsept

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku paprikapulber, tšillihelbed, suhkur, sool ja pipar. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

  2. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned vahukulbiga pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga. Piserda peale laimimahla ja serveeri kohe. Ideaalne külma õlle kõrvale!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo