Puraviku carpaccio

Prindi retsept

See on nüüd just täpselt see õige koht, kus panna särama oma parim oliiviõli, aromaatseim pipar ja kvliteetseim parmesan! Sissejuhatuseks on vaja muidugi ka ilusat, prisket ja värsket puravikku! Tulemus viib keele alla!

Vaja läheb

  • paar tk ilusat prisket puravikku
  • suur peotäis heast parmesanist riivitud liistakuid
  • mõned spl parimat külmpressitud oliiviõli (Saad siit)
  • maitse järgi eriti aromaatset pipart, nt Kampoti punast (Saad siit)
  • maitse järgi Himalaja soola otse veskist (Saad siit)
  • maitse järgi värsket sidrunimahla
  • pisut riivitud sidrunikoort
  • peotäis hakitud värsket lehtpeterselli

Tee nii

  1. Puhasta puravikud väikse harjakesega. Lõika seened võimalikult õhukesteks viiludeks. Laota viilud vaagnale. Piserda üle vähese sidrunimahlaga, maitsesta hea oliiviõliga. Purusta seentele aromaatset pipart ja lisa veskist head soola. Puista peale parmesani viile ja hakitud peterselli. Maitsev eelroog ongi valmis!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo