Punchabi läätse dal

Prindi retsept

Vaja läheb

  • 250 g chana dali või muid läätsi (Vaata toodet)
  • 750 ml vett
  • 2-5 spl Punchabi karrit (Vaata toodet)
  • 200 g kartulit
  • 0,5 tl panch phorani (või sinepiseemneid, aed-mustköömneid, lambaläätsi) (Vaata toodet)
  • näpuotsaga asaföötidat (soovi korral) (Vaata toodet)
  • maitse järgi roosat soola (Vaata toodet)
  • serveerimiseks värsket koriandrit
  • serveerimiseks Kreeka jogurtit (soovi korral)

Tee nii

  1. Pese läätsed ja keeda need vastavalt läätse sordile peaaegu pehmeks (chana dal keeb ca 30 minutit). Rösti panch phorani või muid kasutatavaid vürtse kuumal kuival pannil maksimaalselt 20 sekundit, tõsta pannilt. Kui läätsed on poolpehmed, lisa kartulitükid. Mõni minut enne kartuli ja läätsede lõplikku valmimist lisa SlapSlop Punchabi India karripõhi ja röstitud vürtsid ja soovi korral asaföötida. Läätsedele võib lisada soovi korral ka paprikat, peedilehti või spinatit, sel juhul lisa need koos kartuliga. Enne serveermist puista peale värskeid koriandrilehti.

Märkused

Retsept: slapslop.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo