Pistaatsiaküpsised dulce de leche täidisega

Prindi retsept

Kaunilt rohelised ja rikkalikult pistaatsiased küpsised. Karamellise täidisega tõeline hõrgutis, mis sobib nii klaasi külma piima kui aurava gurmeekohvi kõrvale!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Vahusta munavalged soola ja suhkruga. Lisa toasoe kookosõli ja kardemon, vahusta kergelt läbi. Lisa jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Tee tainast pisikesed (ca golfipalli suurused või pisut väiksemad) ühesuurused pallid ja vajuta need küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile lapikuks. Kui tainas kipub käte külge jääma, võid käed enne veega niiskeks teha. Küpseta 160-170C juures ca 15-20 minutit. Jälgi ahju, et küpsised pruunikaks ei tõmbuks, kui tundub, et need hakkavad pruunistuma, keera temperatuuri madalamaks. Tõsta ahjupann välja ja lase küpsistel jahtuda. "Kleebi" need kahekaupa poole teelusikatäie dulce de lechega kokku. Hoia suletud karbis. PS! Dulce de leche täidis hoiab küpsised niiskena, kui Sa ei soovi täidist lisada, siis peaks need peale küpsetamist ära sööma :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo