Pannkoogid maguskartuliga (suhkru-, gluteeni- ja munavabad)

Prindi retsept

Uskumatu, aga tõsi - on võimalik küpsetada suhkru-, gluteeni- ja munavabu pannkooke, mis maitsevad kogu perele. Kes soovib, võib proovida ka piima asendada mõne taimse piimaga, et tulemus oleks ka laktoosivaba!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Koori maguskartul, lõike paksudeks viiludeks ja keeda täiesti pehmeks. Kurna ja püreesta maguskartul. Mõõda kaussi õige kogus maguskartulit, lisa piim ja steviaga magusaine. Sega ühtlaseks. Teises kausis sega kokku mandlijahu, tapioki jahu, küpsetuspulber, lisa näpuotsaga soola ja kaneeli. Vala juurde piimasegu ja sega ühtlaseks. Lase tainal 20 minutit seista.

  2. Kuumuta pannil kookosõli. Tõsta pannile lusikatäie suurused tainaringid, sest sellest tainast suuri pannkooke on raske keerata. Prae keskmisel kuumusel alt kuldseks ja pööra pannkoogid teist pidi. Eemalda pannkoogid pannilt, kui need on mõlemalt poolelt kuldsed.

  3. Serveeri pannkooke oma lemmiklisandiga - purustatud marjad, värsked marjad, mesi, agaavisiirup, kohupiim vanilliga, kookoskoor vms.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo