Miso glasuuriga pommu Jaapanist

Prindi retsept

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 3 tk väiksemat pommut
  • 3 spl misopastat (Vaata toodet)
  • 4 spl saket
  • 2 spl suhkrut
  • 1 tk riivitud küüslaugu küüs
  • 1/4 tl riivitud ingverit
  • 1 spl toiduõli
  • 1/2 tl seesamiõli (Vaata toodet)
  • näputäis seesamiseemneid (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Lõika väiksed pommud pikuti pooleks. Puista soolaga üle ja jäta ca 10 minutiks seisma. Kuivata köögipaberiga ja lõika viljalihasse risti sisselõiked ilma koort kahjustamata. Sega õlid kokku ja pintselda pommud õliga kokku. Küpseta 180C ahjus 30 minutit.

  2. Kuumuta saket ja suhkrut, kuni suhkur on sulanud. Lisa miso pasta, küüslauk ja ingver. Keeda mõned minutid pidevalt segades. Pintselda pommud saadud kasmtega ja tõsta mõneks minutiks kuuma ülagrilli alla. Puista üle seesamiseemnetega ja serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo