Makadaamia pähkli ja šokolaadi küpsised (gluteenivaba)
Print Recipe
Rikkalikud küpsisepätsikesed krõmpsuvate makadaamiapähklite ja tumeda šokolaadiga. Mõnusad hommikukohvi kõrvale, lapsele kooli kaasa või õhtuse sidrunitee juurde nautimiseks.
Vaja läheb
Tee nii
-
Sega kausis mandlijahu, stevia ja sooda. Teises kausis sega kokku munad, vanillipasta ja agaavisiirup. Klopi läbi kuni saad ühtlase segu. Lisa saadud segu mandlijahusse. Sega korralikult läbi. Lisa sulatatud kookosõli ja sega veel. Lisa juurde hakitud šokolaad ja makadaamiapähklid. Sega ja tõsta küpsisetainas 20 minutiks külmikusse. PS! Kui tainas tundub liiga vedel, siis lisa veidi mandlijahu juurde. Kuumuta ahi 180C kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Tõsta märja lusikaga ca 1spl suurused küpsisetaina portsjonid ahjuplaadile ja suru lapikuks. Küpseta ca 10 minutit. Tõsta ahjust välja ja lase jahtuda.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Ei tulnud päris sellised nagu lootsin. Tainas tuli kuidagi liiga tihke ja kleepuv.😔 Võimatu oli normaalseid küpsiseid plaadile saada.
Maitselt ka minu jaoks liiga tavalised.