Magusad õuna-kaneeli gyozad jäätisega

Prindi retsept

See siin polegi nüüd nagu päris retsept, vaid pigem hea idee, kuidas kiirelt mõnus magustoit lauale saada! Kas oled üldse varem selle peale tulnud, et gyozad võivad olla ka magusad!? :)

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta pannil kookosõli. Lao gyozad pannile, prae natuke, vala pannile ca 0,5cm jagu keevat vett. Kata pann kaanega. Prae kuni vesi on ära auranud, eemalda kaas ja prae veel kuni gyozad on kuldsed.

  2. Serveeri kuumi gyozasid jäätise, hakitud pekaanipähklite ja soovi korral vähese dulce de lechega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo