Suvel on lisaks kodumaistele marjadele ka magusate nektariinide ja virsikute tippaeg. Üks viis neid nautida on karamellistatult külma jäätise kõrvale.

Karamellised nektariinid jäätisega

Prindi retsept

Vaja läheb

Tee nii

  1. Lõika nektariinid sektoriteks. Eemalda kivi. Kuumuta pannil veidi kookosõli ja puista pannile ühtlane õhuke kiht suhkrut. Suhkrule laota nektariini sektorid. Puista sektoritele veidi kaneeli ja veel veidi suhkrut.

  2. Prae nektariine ühelt poolt, kuni need alt karamelliseks ja kuldseks muutuvad, pööra nektariinid teist pidi ja prae need ka teisest küljest kuldseks. Pigista puuviljadele veidi sidrunimahla ja serveeri kuumalt koos külma jäätisega.

Kommentaarid

  1. Väga maitsev tundub. Ma pole kunagi söönud küpsetatult või praetult puuvilju, aga hiljuti sain kookosõlis praetud virsikud ja olid ülidhead. Seega tundub, et tuleb järgi proovida ka see retsept. Minusugusele maiasmokale paras :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo