Kala tempurataignas

Prindi retsept

Kogus 4 portsjon

Vaja läheb

  • 500 g kalafilee tükke
  • soola
  • 250 g tempurajahu (Vaata toodet)
  • 350 ml külma vett
  • 2 spl sidrunimahla
  • friteerimiseks nt kookosõli või maapähkliõli (kookosõli) (maapähkliõli)

Tee nii

  1. Sega tempurajahu ja vesi kokku. Sega kuni saad ühtlase taina. Lisa pipar, sidrunimahl.

  2. Kuivata kalatükid köögipaberiga ja puista neile veidi soola. Kuumuta õli potis, pista kalatükid tainasse ja prae kuumas õlis kuldseks. Tõsta need köögipaberile nõrguma. Serveeri külma kastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo