Jaapanipärane grillitud lõhe salat

Prindi retsept

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

Kastmeks

  • kahe laimi koor ja ühe laimi mahl
  • 1 spl agaavisiirupit (Vaata toodet)
  • 1 tk apelsini koort ja mahla
  • 3 cm pikkust juppi ingverit, riivitud
  • 1 tk purustatud küüslauguküüs
  • 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 1 spl seesamiõli (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Aja grill kuumaks ja pane ahjuvormi foolium. Tõsta lõhe nahapool all fooliumile ja maitsesta sojakastme, agaavisiirupi ja togarashi vürtsiseguga. Küpseta 15-18 minutit, kuni kala on kuldne. Piserda üle laimimahlaga ja tõsta kõrvale.

  2. Rösti kuumal ja kuival pannil seesamiseemneid ja tõsta kõrvale. Sega kausis kokku kõik kastme komponendid, lisa vees leotatud ja kuivemaks pigistatud wakame ning sibul. Sega läbi. Nüüd sega hulka ka salat. Tõsta taldrikule, lisa lõhe ja puista üle seesamiseemnetega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo