Grillitud maasikad

Prindi retsept

Imelihtsad grillitud maasikavardad, milles maasikad on esmalt palsamiäädikas marineeritud, seejärel pruuni suhkru sees keerutatud ja kiirelt grillitud. Päikse käes kergelt sulanud vanillijäätisega maitseb imehästi!

Vaja läheb

  • 0,5 l maasikaid
  • 100 ml palsamiäädikat (Saad siit)
  • 200 ml roosuhkrut (Saad siit)
  • serveerimiseks kvaliteetset vanillijäätist

Tee nii

  1. Sega maasikad kausis palsamiäädikaga. Jäta 15–30 min marineerima. Vala suhkur kaussi ja keeruta igat maasikat suhkrus, kuni need on ilusti suhkruga kaetud. Aja maasikad grillvarda otsa ja tõsta veel 15 min külmkappi (kui vardad kohe grillile paned, sulab kogu suhkrukiht kohe ära). Grilli vardaid paar minutit mõlemalt poolt. Serveeri kuumalt vanillijäätise peal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo