Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Ceviche Timuti pipraga

Print Recipe

Maitsetest tulvil, aga nii lihtne teha. Hea ceviche on tõeline maitseelamus ja ma kinnitan, et troopilised mango ning grenadill ja särtsakas-aromaatne Timuti pipar teevad sellest cevichest tõelise hiti!

Vaja läheb

  • 300 g tursafileed
  • 2 passionvilja
  • 1 küps mango
  • 2 rohelise sibula vart
  • 6 laimi
  • 2 spl oliiviõli (saad siit)
  • 1 punane tšilli (saad siit)
  • suur peotäis värsket koriandrit
  • 1/4 tl Timuti pipart (saad siit)
  • soola (saad siit)

Tee nii

  1. Lõika tursk tükkideks. Sega need 5 laimist pressitud mahlaga (tursk peaks laimiga kaetud olema) ja tõsta ca 1 tunniks külmkappi.

  2. Viiluta sibula roheline ja valge osa õhukesteks viiludeks. Vala neile külm vesi ja lase 10 minutit seista. Kurna. Haki tšilli peenikeseks, lõika 1/2 laimi viiludeks, tükelda koriander ja lõika mango väikesteks kuubikuteks.

  3. Kurna tursk. Lisa neile oliiviõli, ülejäänud 1/2 laimi mahl ja maitsesta soolaga. Sega läbi, lisa sibul, mangotükid, tšillitükid, koriander ja passionivilja sisu. Vahetult enne serveerimist purusta ceviche peale Timuti pipart.

Märkused

Meie veinisoovitus: Roosa vein Plaisir Rose IGP 2022 

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad