Avokaadodessert Brasiilia moodi

Prindi retsept

Selle retsepti saime Brasiiliast kui olime Rio de janeiro külje all Niterois külas Claudial. Esmaspilgul näis tookord kummaline avokaado kasutamine magustoidus, aga brasiillaste meelest kuulubki avokaado magusate toitude hulka! Imelihtne valmistada ja usun, et avokaadosõpradele see kreemine maius meeldib! Kõlab uskumatult, aga Beaujolaise naturaalne mustikaäädikas sobib suurepäraselt ka magustoitude kastmeks!

Vaja läheb

  • 2 tk küpset avokaadot
  • 100 ml plombiirjäätist
  • 1 tl sidrunimahla (Saad siit)
  • maitse järgi suhkrut või steviaga magusainet (Stevia saad siit)
  • 4 spl mustsõstra likööri või mustika äädikat (Äädika saad siit)

Tee nii

  1. Eemalda avokaado viljaliha koorest, lisa jäätis, sidrunimahl ja suhkur või steviaga magusaine ning püreesta saumikseriga kreemiks. Serveeri kohe, valades igale portsjonile supilusikatäis mustikaäädikat või mustasõstralikööri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo