Arbuusi margarita

Prindi retsept

Margarita on Mehhikost pärit kokteil neile, kes ei armasta üleliia magusaid kokteile! Nagu näiteks ma ise. :) Talvel Mehhikos armusin arbuusi margaritasse, mis on uskumatult värskendav ja sobib ideaalselt päikselise päeva jahutajaks!

Vaja läheb

  • 200 ml arbuusitükke (ilma kivideta)
  • 40 ml tequilat
  • 50 ml laimimahla (Saad siit)
  • peotäis jääd
  • vajadusel veidi agaavisiirupit (Saad siit)
  • 1 spl Tajin vürtsisegu klaasiääre jaoks (Saad siit)

Tee nii

  1. Pane blenderisse arbuusitükid, tequila ja laimimahl, lisa jää. (Kui Sul blenderit pole, siis kasuta saumikserit, aga siis peaks jää eraldi purustama ja lisama hiljem, kuna muidu ei pruugi saumikser vastu pidada.) Purusta kõik ühtlaseks. Maitse, kui arbuusid polnud piisavalt magusad, siis lisa pisut agaavisiirupit ja pane blender veel korraks käima. Serveeri kohe! Kui kasutad Tajin vürtsisegu, siis tee klaasiääred veidi laimimahlaga kokku ja pista klaas siis Tajin segu sisse. See sobib margaritaga imehästi!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo