Amarandi pallid maapähklivõi ja tumeda šokolaadiga

Prindi retsept

Vaja läheb

Tee nii

  1. Valmista õhitud amarant. Selleks võta paksu põhjaga pott või pann (kaanega) ja kuumuta see korralikult üles. Nüüd tõsta potti/panni 1 spl amaranti ühe kihina. Kata pann/pott kohe kaanega. Amaranditerad peaksid hetke pärast lõhkema hakkama. Kui lõhkemine lõppema hakkab, tõsta pann/pott kiiresti tulelt ja vala õhitud amarandid kaussi. Korda seda protsessi kuni saad soovitud koguse õhitud amaranti.

  2. Tõsta maapähklivõi ja agaavisiirup potti. Tõsta pott madala kuumusega pliidile ja sega pidevalt, kuni maapähklivõi vedelamaks sulab. Lisa potti amarant. Sega läbi ja tõsta segu 10 minutiks külmkappi tahenema. Vormi segu pallideks ja tõsta veel 15 minutiks külmkappi.

  3. Sulata veevannil tume šokolaad ja kasta pool amarandipallist tumedasse šokolaadi. Tõsta šokolaadiga kaetud pallid serveerimiseni külmikusse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo