Troopiline krõbe hommikumüsli

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • ca 400 g kaerahelbeid
  • 5 spl külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
  • 5 spl mett
  • peoga erinevaid seemneid
  • 2 peotäit hakitud Kreeka pähkleid
  • 1 peotäit poolitatud mandleid
  • soovi korral 1 spl pruuni suhkrut ( Vaata toodet)
  • soovi korral rosinaid või kuivatatud puuvilju

Tee nii

  1. Pane suurde kaussi kaerahelbed, extra virgin kookosõli (toatemperatuuril, siis on see vedel), mesi, seemned, pähklid ja mandlid, lisa pruun suhkur, kui oled magusama müsli sõber. Sega kõik korralikult läbi.

  2. Kuumuta ahi 150 kraadini ja kata ahjupann küpsetuspaberiga. Laota kaerahelbesegu pannile ühtlase kihina ja rösti seda ahjus ca 20 minutit, segades vahepeal 1-2 korda, kuni müsli on ilus kuldpruun ja krõbe. Kui soovid, sega juurde rosinad ja kuivatatud puuviljad.

  3. Meile maitses hästi Kreeka jogurti, mango ja vaarikatega! Hoia õhukindlas purgis kuni kõik saab otsa. :)

Lisa kommentaar

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo