Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kala tempurataignas

Print Recipe

Kogus 4 portsjon

Vaja läheb

  • 500 g kalafilee tükke
  • soola
  • 250 g tempurajahu (Vaata toodet)
  • 350 ml külma vett
  • 2 spl sidrunimahla
  • friteerimiseks nt kookosõli või maapähkliõli (kookosõli) (maapähkliõli)

Tee nii

  1. Sega tempurajahu ja vesi kokku. Sega kuni saad ühtlase taina. Lisa pipar, sidrunimahl.

  2. Kuivata kalatükid köögipaberiga ja puista neile veidi soola. Kuumuta õli potis, pista kalatükid tainasse ja prae kuumas õlis kuldseks. Tõsta need köögipaberile nõrguma. Serveeri külma kastmega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad