Sampaka

CACAO SAMPAKA loodi Barcelonas 2000. aastal kõrgetasemelise šoklaadikultuuri arendamiseks. Sampaka kuulub gruppi, mille juured šokolaadiäris ulatuvad aastani 1920 (tegutsemine kakaoturul, kakaovõi, -pulbri ja kuvertüüri valmistamine). Cacao Sampaka on selle teekonna viimane täitunud unistus, et tuua šokolaadisõpradeni maailma šokolaadide tipp. Üks Sampaka algatajatest oli aastaid maailma parimaks restoraniks valitud legendaarse El Bulli magusakokk ja peakoka Ferran Adria vend Albert Adria. Tema loovusest on said alguse ka Sampaka põnevad maitsekooslused ja tasakaalustatud maitsed.

Sampaka šokolaadimaja toodab šokolaadid ise, kontrollides tervet tootmisprotsessi alates parimate kakaoubade valimisest kuni pakendi kujunduseni välja. Et pakkuda midagi erinevatele maitsetele, leiate Sampakast nii klassikalisi maitsekombinatsioone kui julgeid uusi katsetusi (näiteks šokolaadid juustu, parma singi või palsamiäädikaga), ning isegi suhkruvabasid šokolaade. Sampaka pea-chocolatieri´ile meeldib šokolaadiga katsetada ja maitseid viimase piirini tasakaalu viia.

 
Albert Adria

Cacao-Sampaka(3)

 

 

Sampaka šokolaadid on pigem „disainitud“ kui „toodetud“. Sampaka gurmeesarja šokolaadide valmistamisel kasutatakse vaid sama istanduse kakaoube, et maitsenüansid puhtana hoida ja mitte kokku segada. Lisaks on Sampaka välja töötanud üle 60 põneva maitsega tahvli, mistõttu Sampaka pole rõõmuks vaid šokohoolikutele vaid kõigile, keda huvitavad kulinaarsed elamused. Tumeda, piima ja valge šokolaadi tahvlid jagunevad omakorda viide „perekonda“: lisanditeta, maitsestatud, praksuvad, innovaatilised ja suhkruvabad.

Leia Sampaka gurmee-šokolaadid SIIT!

logo