Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Pimientos de padron – imelihtne snäkk Hispaaniast

Suvi on sõprade, õdusate õhtute ja lihtsate snäkkide aeg. Täpselt paras aeg jagada teiega üht imelihtsat Hispaania snäkki, mil nimeks pimientos de padron ja koostisosi täpselt 3. 

Image

Pimientos de padron

Vaja läheb:
*100 g värskeid pimientos de padron piprakaunu (saadaval nt Rimis)
*3spl oliiviõli
*1tl soolahelbeid

Tee nii:
Kuumuta pann ja lisa sellele oliiviõli. Tõsta pannile ühe kihina terved piprakaunad. Prae need igast küljest kobrutavaks ja tumedaks. Tõsta taldrikule ja puista üle soolahelvestega. Naudi kohe külma valge veini kõrvale!

 

Imelist suve soovides,

 

PS! Kui Sulle meeldis see postitus, siis liitu meie uudiskirjaga ja saad info uute postituste kohta oma mailile.

PS! Facebookis jälgib meid juba üle 15 500 toidusõbra. Tule ka: Umamipood.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga