Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Petite tender veinimeistri soolaga

Print Recipe

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 tk petite tender lihatükk
  • maitse järgi veinimeistri soola (Vaata toodet)
  • maitse järgi värskelt jahvatatud musta pipart
  • 1/2-1 sidruni mahla
  • oliiviõli (Vaata toodet)
  • serveerimiseks rohelist salatit (nt vereva oblika lehed oliiviõli, parmesaniliistakute ja meresoolahelvestega, aga oblika asemel võib kasutada ka nt rukolat või spinatit)

Tee nii

  1. Tõsta liha toatemperatuurile umbes tund aega enne grillimist. Aja grill korralikult kuumaks. Lõika veiselihast ca 3 cm paksused viilud, patsuta ristikiudu lamedamaks ja määri neid oliiviõliga.

  2. Grilli mõlemalt poolt (pöörates liha vaid 1 kord ja seda kindlasti näpitsatega, mitte kahvlit sisse torgates) paar minutit, eemalda tulelt, puista viiludele kohe soolahelbed, et need kuumuse käes sulaksid ja soolakas mahl liha kataks.

  3. Maitsesta musta pipraga, piserda peale sidrunimahla. Tõsta lihaviilud varem valmis pandud salatile ja serveeri kohe!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad