Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kana-satay maapähklikastmega

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 500 g kanafileed või kintsuliha (pisikesteks tükkideks lõigatud)
  • bambusvardaid

Vürtsisegu kana marineerimiseks

Maapähklikastme jaoks

Tee nii

  1. Sega kõik vürtsisegu koostisained kokku. Lisa kanatükkidele ja sega hästi läbi, nii et kõik kanatükid oleksid seguga koos. Kata kilega ja lase külmkapis 5–6 tundi seista.

  2. Maapähklikastme tegemiseks sega kokku maapähklivõi, kookospiim, sibul, sojakaste, suhkur ja tšilli. Kuumuta pidevalt segades keemiseni ja eemalda tulelt.

  3. Leota vardaid enne kasutamist 0,5 tundi vees. Aja igasse vardasse 5–6 pisikest kanatükki. Grilli, kuni liha on küps. Serveeri maapähklikastme ja värske kurgi viiludega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Tere!

    Meil on tulemas Bali õhtu, tellisin siis igasugu kastmeid ja maitseaineid ka Umamist. Tekkis küsimus Sate kohta. Vaatan retsepte üle maailma Sate kohta. Kui väikseks ikkagi peaks kana hakkima? Suhteliselt pudruks, Et sefa oleks hea ümber pulga voolida?

    Tervitab
    Keili

    1. Tere Keili. Väga vahva õhtu on teil plaanis! Kui tahta teha Bali moodi satay vardaid, siis peaks põhimõtteliselt kana hakklihaks hakkima. See retsept siin on rohkem Tai satay varraste moodi, mille puhul on kasutatud kana tükke, selliseid 1 tl suuruseid umbes. Tervitades ja toredat peoõhtut soovides, Juta umami.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad